Més de 500 persones als actes institucionals de l'11-S a Sant Celoni

A Vallgorguina les entitats signants del Pacte Local pel Dret a Dedicir han assajat la V

Redacció
11 de setembre del 2014
Joaquim Calvet (Òmnium Cultural) i Miquel Olivet (ANC) en el moment de fer l'ofrena floral a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

Tres cercaviles simultànies han arribatr a la plaça de la Vila de Sant celoni on aquest migdia s'han concentrat més de 500 persones per participar dels actes organitzats per commemorar l'11-S, Diada Nacional de Catalunya. Gegants, balls de cultura popular l'hissada de la Senyera, el ball d'homenatge i les ofrenes florals per part de l'Ajuntament, partits polítics i entitats cíviques i socials han precedit la lectura del compromís de Sant Celoni amb el dret a decidir. Més d'una vintena d'autobusos esperen els celonins que a partir de 3/4 de 2 es dirigiran cap a Barcelona per ser a la manifestació de Barcelona.

A Vallgorguina durant tot el matí també hi ha hagut activitats organitzades conjuntament amb els grups municipals i les entitats signants del Pacte Local pel Dret a Decidir, a la plaça de la Vila, on també s'ha llegit el manifest de l'11-S i han assajat la V que a les 17:14 d'aquesta tarda unes 150 persones d'aquest municipi faran a Barcelona.

A Vallgorguina assagen la V Foto: XBM