Fil directe amb els polítics locals a Ràdio Vilamajor

El 15 de setembre s'estrena el programa "Fil directe amb l'equip de govern" i el 22 de setembre "Parla l'oposició"

Redacció
10 de setembre del 2014
L'alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, respondrà les preguntes dels oients de Ràdio Vilamajor. Foto: Jordi Purtí

El proper dilluns 15 de setembre a les 7 de la tarda Ràdio Vilamajor estrenarà el programa “Fil directe amb l’equip de govern”. L’espai comptarà sempre amb l’assistència de l’alcaldessa Maria Lluïsa Berdala acompanyada per un regidor. Tant l’alcaldessa com el regidor convidat, hauran de respondre les preguntes que els oients formulin per telèfon o bé per les xarxes socials o correu electrònic.
 

El dilluns 22 de setembre serà el torn de l’estrena del programa “Parla l’oposició”. El contingut del programa serà semblant al que es realitzarà amb l’equip de govern però serà el torn perquè els regidors de l’oposició amb representació al consistori expliquin les seves propostes i responguin els dubtes dels oients. Aquest programa s’estrenarà amb el regidor del PSC, Alfons Navarro.
 

Cada mes s’emetrà un programa amb l’equip de govern i un altre amb l’oposició, el primer i el tercer dilluns de cada mes. Els partits de l’oposició apareixeran per ordre ascendent segons els resultats de les eleccions del 2011.
 

Es pot participar enviant un correu electrònic a l’adreça “pregunta@radiovilamajor.cat” per Facebook a la pàgina de Ràdio Vilamajor, per Twitter o per telèfon durant l’emissió del programa al número 93 845 32 48.