Consells de mobilitat per no quedar col·lapsat a la V de la Diada

«Mou-te cap a la V» crea un fòrum per omplir les places buides dels vehicles privats

Redacció
03 de setembre del 2014
La campanya 'Ara és l 'hora' ha obert un nou espai al seu web, anomenat "Mou-te cap a la V" on dóna informació per facilitar el transport de totes les persones que participaran a la Via Catalana del proper Onze de Setembre a Barcelona.

Un dels objectius de l'organització és que l'arribada a Barcelona no suposi grans embussos de trànsit, faciliti la fluïdesa i sigui esglaonada.

Aquest espai va dirigit a totes aquelles persones que aniran a Barcelona en transport públic, en autocars organitzats o amb vehicle propi. Algunes de les recomanacions són anticipar el viatge; fer ús del transport públic en la mesura que sigui possible, i compartir vehicle sempre que es vagi en transport privat.

En aquest sentit, 'Mou-te cap a la V' ofereix un fòrum per tal que aquelles persones que disposin de places en els seus vehicles en puguin oferir; i aquelles que en necessitin, puguin demanar-ne.

Més enllà, l'espai també ofereix els horaris i possibilitats d'arribar a Barcelona en transport públic, també depenent del tram al que es vol anar; i compta amb un mapa d'aparcaments amb transport públic proper per deixar el vehicle i poder arribar a la V amb facilitat.

ESPECIAL: LA V DE LA DIADA - VIA CATALANA 2014

La guia pràctica de NacióDigltal per a la V