L'Estació de Tractament d'Aigua Potable de Sant Celoni funcionarà a finals d'any

El global del pressupost de les obres per posar-la en marxa costa 5.183.566 euros

Redacció
02 de setembre del 2014
Exterior de l'ETAP a Can Sans Foto: Jordi Purtí

Les obres a l'Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP), a la zona de Can Sans de Sant Celoni , estan molt avançades i es preveu poderles acabar el proper mes d'octubre. En aquest sentit, l'alcalde Joan Castaño i la regidora d'Espai Públic, Isabel Coll, han visitat recentment les obres acompanyats pel responsable de zona de SOREA, Manel Baurier, i tècnics de l'empresa constructora.

L'ETAP, que es va començar a construir l'octubre de 2013, juntament amb la construcció dels dipòsits en aquest mateix àmbit i el receptor de cabals d’aigua crua de La Salle, permetrà tractar la totalitat de l'agua d’abastament pel consum humà, amb un important augment de la garantia de bona qualitat per Sant Celoni i La Batllòria. Després de les proves pertinents i controls administratius, està previst posar en funcionament la planta abans de finalitzar l’any.

El pressupost global de les obres és de 5.183.566 euros i que desglossat es reparteix en els 890,882 euros que han costat els dipòsits ja acabats de Can Sans, 656.659 euros del dipòsit receptor de La Salle a falta d'enderrocar-ne una part quan acabi l'obra de l'ETAP, 1.305.202 euros de les canonades de distribució ja acabades i els 2.330.823 de l'ETAP que actualment es troba al 70% de la seva construcció.

L'alcalde Joan Castaño visita les obres de l'ETAP Foto: Aj de Sant Celoni
Arxivat a