La CUP porta a Sant Celoni David Fernàndez, Diego Cañamero i Pernando Barrena

Participaran en els actes organitzats el dia 10 de setembre en motiu de la Diada Nacional de Catalunya

Redacció
26 d'agost del 2014
David Fernàndez, amb el regidor Dani Corpas, torna a Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí

El plat fort dels actes de la Diada Nacional de Catalunya organitzats per la CUP de Sant Celoni comptarà amb la presència de David Fernàndez, Diego Cañamero i Pernando Barrena, el dia 10 de setembre. "El 9N, referèndum tant sí com no, decidim independència!" és el lema de la jornada política i festiva per cridar ben fort que el 9N volem votar i volem independència per canviar-ho tot.
 
David Fernàndez, diputat de la CUP-AE al Parlament, Diego Cañamero, del Sindicato Andaluz de Trabajadores, i Pernando Barrena, portaveu de Sortu, participaran amb els seus parlaments a les 6 de la tarda a la cruïlla de la plaça del Comte del Montseny amb la carretera de Campins, mentre es pintarà un mural amb el lema de la jornada.
 
A partir de 2/4 de 8 s'ha programat una cercavila animada per la Colla de Diables, la Colla Bastonera Quico Sabaté i Bocs i Cabres fins a la plaça de la Vila, on a les 10 de la nit hi haurà un sopar popular, escoltar el manifest i assistir al concert de Muyayo Rif i Som Caliu .

Per altra banda, la CUP de Palautordera aquest any torna a organitzar la marxa de torxes per commemorar la Diada, el 10 de setembre a la nit i l'11 de Setembre es participarà en la celebració de la Diada a Sant Celoni: a partir de les 11 del matí a la plaça de la Vila i s'anima als veïns a ser a la manifestació de Barcelona a la tarda per la gran V, la Via Catalana del 2014: a partir de les 17 h a Barcelona ( www.araeslhora.cat ). De Sant Celoni surten autocars a les 15 h del pàrquing del Pavelló 11 de setembre (organitzat per Òmnium Cultural i ANC).

ESPECIAL: LA V DE LA DIADA - VIA CATALANA 2014
Arxivat a