Senys i Negres ja treballen per una Festa Major en verd i negre

Tot i que ja s'han notat els primers indicis les dues colles dinamitzadores de la festa dedicaran la setmana vinent a engalanar el poble perquè es noti que està de festa

Redacció
25 d'agost del 2014
Integrants de les Colles Montsenys i Montnegres amb la Senyoreta Muntanyetes. Foto: Jordi Purtí

Senys i Negres ja escalfen motors per arribar al dia 5 de setembre a punt per celebrar la Festa Major d'aquest any. Per això, els dies previs a la festa cadascun dels grups intentarà engrescar als seguidors d'uns i altres perquè participen dels actes festius i, en especials, a aquells que són puntuables per al Corremonts.

En aquest sentit, el representant de la Colla dels Montnegres, Lluís Rossell, recorda que són dinamitzadors de la festa i que això ho fan tot l'any, tot i que quan més es visualitza és en aquesta època. Ja fa dies que es deixen veure amb la seva rulot a la plaça de la Vila però faran una posada en escena en el carrer Sant Pere, el seu espai tradicional, el dia 4 de setembre amb una Gran Botifarrada que també inclou un concurs de postres i animaran els sopars de colles amb el Punxadiscs Carxofa.

La Colla dels Montnegres han repintat la pared del carrer doctor Trueta reforçant el seu símbol representat per una formiga "perquè moltes formigues fan molt", ha dit Lluís Rossell que tanmateix ha volgut destacar la bona sintonia que hi ha entre les dues colles "motiu pel qual els animem a participar en la campanya per dissenyar la nova samarreta dels Negres per la Festa Major de l'any que ve". La Colla dels Montnegres han renovat part del seu marxandatge.

Una setmana verda
La Colla dels Montsenys que tradicionalment es posa a treballar més tard, destinarà gairebé tota la setmana vinent a preparar la presència dels Senys a la Festa Major i fer que el color verd es noti al poble. Jordi Cañadell, representant de la Colla dels Montsenys, ha explicat avui que el dia 1 de setembre han previst un taller de màscares per retallar i pintar de la Verdi, l'ovella que caracteritza la colla, a la plaça de la Vila.

El dimarts dia 2 faran una recollida de tota mena de material verd per reciclar-lo i utilitzar-lo per engalanar el dimecres dia 3 el territori Seny, tradicionalment ubicat a la plaça Comte del Montseny. Precisament serà en aquest espai on dijous de la setmana vinent6 tindrà lloc el sopar de carmanyola, després d'haver regalar roba verda per engalanar el balcó o el carrer.
Arxivat a