Es presenten les novetats de la Festa Major de Sant Celoni

Noves proves puntuables pel Corremonts, potenciació de la solidaritat i la presència dinamitzadora del Baró de Pam i Mig al costat de la Senyoreta Muntanyetes

Redacció
25 d'agost del 2014
Les novetats de la Festa Major s'han presentat aquest matí. Foto: Jordi Purtí

"Una Festa Major 2014 de qualitat i variada, sense incrementar el pressupost i amb la implicació de les entitats i les colles", aquest és el missatge que ha volgut donar aquest matí Júlia de la Encarnación, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Celoni en l'acte de presentació de la Festa Major que tindrà lloc del 5 al 8 de setembre.

Un any mes, la competició de Senys i Negres dinamitzaran la festa que tindrà noves propostes com el futbol sala, concurs d'aparadors i modificacions a la cursa de les ermites, a més de les proves que ja són són habituals com el Correxarrups, el Correxutxes, la Rucada o l'estirada de corda com a més històriques.

La popular Senyoreta Muntanyetes també presenta novetats ja que no solament és la protagonista del cartell de la Festa Major que ha elaborat el dibuixant Garci, sinó que arribarà acompanyada d'un nou personatge festiu i dinamitzador, el Baró de Pam i Mig i "un curs de Bones Maneres", com ella mateixa s'ha encarregat de dir aquest matí. El pregó d'enguany anirà a càrrec de Trup de Nassos, en motiu del 20è aniversari de l'entitat.

Festa solidària
Com ja es ve fent aquest darrers anys des de l'Ajuntament de Sant Celoni i les colles, emmarcat en el context de precarietat per a moltes famílies, destaquen l'esperit solidari de la Festa Major amb un seguit de proves solidàries que tindran lloc aquest proper dissabte 30 d'agost amb la recollida d'aliments i la donació de sang. En aquest marc solidari Acció Baix Montseny gestionarà la venda de productes a la Paradeta.

Barraques i Fira
Enguany no hi haurà canvis en les ubicacions de l'espai barraques que novament s'emplaçaran a l'aparcament del pavelló, mentre que la Fira d'Atraccions tornarà a l'aparcament de la Forestal.

Xarxes socials
La Festa Major de Sant Celoni també té el seu vessant 2.0 i es pot viure al minut seguint el twitter @Muntanyetes , el perfil de facebook Senyoreta Muntanyetes o el compte d'Instagram @Muntanyetes. També es pot seguir a través dels comptes oficials de les colles @montnegres i @collamontsenys .
Arxivat a