Sant Antoni de Vilamajor a punt per gaudir de quatre dies de Festa Major

Des d'aquest dijous 21 d'agost i fins diumenge 24 d'agost s'ha preparat un programa amb més d'una cinquantena d'ectivitats

Redacció
20 d'agost del 2014
Els Gegants de Sant Antoni encetaran la festa Major 2014 Foto: DBM

Contes ambientats per Joan Boher, a la Biblioteca i la cercavila de gegants pels carrers del municipi amb les colles de Sant Antoni de Vilamajor, La Força de Sant Pere de Vilamajor i La Patufa de Llinars del Vallès, acompanyats dels grallers de Sant Antoni de Vilamajor encetaran aquest dijous 21 d'agost, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, els quatre dies intensos de Festa Major. Una cercavila que donarà pas a l'encesa de la flama de Festa Major, la presentació de la colla infantil d'animació Bocs-Diables i el pregó que organitza Ràdio Vilamajor en l'any del seu 10è aniversari.

En el decurs d'aquests quatre dies se celebraran més d'una cinquantena d'activitats culturals, esportives i socials adreçades a tots els públics com el partit de futbol platja del divendres 22 d'agost, a la plaça de la Vila a les 5 de la tarda; La 1a Campanya de Sang Nova perquè "donar sang és necessari"; El concert i ball de Festa Major amb l'Orquestra Selvatana dissabte 23 d'agost; l'obra de teatre "Ànima Malalta", de Bienve Moya, interpretada per Indòmit Teatre, a la sala a partir de les 11 de la nit diumenge 24 d'agost, després del correfoc pels carrers de Sant Antoni de Vilamajor.

La Festa Major encara s'allargarà una mica ja que el dimecres dia 27 se celebrarà la festa de Sant Lleïr i la Mostra Gastronòmica del dia 30 d'agost.

L'alcaldessa Maria Lluïsa Berdala fa un agraïment extensiu a les entitats que fan possible la festa i anima els veïns i visitants a gaudir-ne "perquè seguim sent solidaris i participatius com sempre hem estatr". L'alcaldessa no vol deixar passar l'ocasió per recordar que és una època per recarregar piles perquè tots plegats poguem gaudir "de la gran diada de la democràcia el proper 9N".

Programa complet d'activitats de Festa Major