Presa de possessió de dues places d’agent de Policia local d’Arbúcies

A l’acte també es va formalitzar una plaça d’agent interí

Redacció
21 d'agost del 2014
Nous agents de la policia local d'Arbúcies Foto: Aj. Arbúcies

La sala de Plens de l’Ajuntament d’Arbúcies ha acollit l’acte de presa de possessió  de dues places d’agent del cos de Policia local, després que els dos aspirants superessin amb èxit el concurs-oposició. La convocatòria de places no s’havia fet des de l’any 2008 i, per tant, no es podia enviar cap agent a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).
 
A la fase de concurs-oposició s’hi van inscriure 60 aspirants dels quals, després de diverses proves selectives, dos d’ells van aconseguir plaça d’agent en pràctiques. L’aspirant a agent que va treure millor nota als exàmens, anirà el proper setembre a l’ISPC durant nou mesos i passat el curs, l’agent estarà 12 mesos en pràctiques al municipi i si tot queda aprovat, serà nomenat funcionari de carrera. Cal remarcar que l’agent que estarà realitzant el curs a l’ISPC també treballarà els caps de setmana. I l’octubre del 2015 hi anirà l’agent en pràctiques que ha quedat segon.

Tanmateix a l’acte de la presa de possessió de les 2 places d’agent en pràctiques, també es va formalitzar la plaça d’agent interí. D’aquesta manera es van regularitzant les places dels agents de la Policia local d’Arbúcies. En aquest sentit, des de la regidoria de Governació es vol dotar el cos de policia de més eines i recursos per millorar el servei a la ciutadania.
 
La plantilla actual està formada per dos caporals i vuit agents i el consistori seguirà apostant per la Policia local ja que per l'equip de govern la seguretat ciutadana és una de les seves prioritats.
Arxivat a