El celoní Guillem Palanca a Divisió d'Honor estatal amb el CE Mercantil

Jugarà al grup 3r contra equips de l'entitat del Reial Mallorca, Real Zaragoza, Gimnàstic de Tarragona, UE Lleida, FC Barcelona, RCD Espanyol, entre d'altres.

Redacció
08 d'agost del 2014
Guillem Palanca Laparte, nascut a Sant Celoni el 13 de setembre de 1996 i actual jugador del CE Mercantil de Sabadell jugarà la seva darrera temporada com a jugador juvenil a Divisió Honor, la máxima categoria a nivell estatal. El seu equip està emmarcat en el grup 3r de la Reial Federació Espanyola de Futbol, en el qual també hi ha equips com Reial Mallorca, Real Zaragoza, Huesca, Gimnàstic de Tarragona, UE Lleida, FC Barcelona, RCD Espanyol, At Balear i FC Manacor, entre d'altres.

Palanca va arribar al club gracienc de Sabadell com a jugador cadet per integrar-se a l'equip de Divisió d'Honor aconseguint mantenir la categoría una temporada més per tot seguit començar el recorregut de juvenil de primer any al planter de Preferent assolint l'ascens a categoria Juvenil Nacional i aconseguint pujar a Divisió d'Honor Juvenil.

El celoní va començar la seva aventura al futbol en les categories inferiors del CE.Sant Celoni i PB.Sant Celoni, continuant la trajectòria amb l'EC.Granollers, FC.Mollet, i l´actual CE Mercantil. A Guillem Palanca també ha estat un jugador pretès de petit pel RCD.Espanyol i FC.DAMM i més recentment, FC Premià, CE Sabadell i FC Girona.

Guillem Palanca Foto: DBM
 
Arxivat a