Entrega de diplomes als alumnes més brillants de l’IES Montsoriu d’Arbúcies

L’Ajuntament del poble premia l’esforç i el treball de més d’una desena d’estudiants

Redacció
01 d'agost del 2014
Els estudiants premiats a la sala de plens de l'Ajuntament d'Arbúcies. Foto: Fina Colomer  

La sala de Plens de l’Ajuntament d’Arbúcies va aplegar els millors alumnes de l’IES Montsoriu en un acte de reconeixement a l’esforç, la voluntat i el treball que han dedicat als estudis durant aquest curs acadèmic. L’acte va comptar amb la presència del regidor d’Educació, Jaume Salmeron, la regidora d’Hisenda, Amàlia Delgado, el regidor d’Urbanisme, Antoni Ronda, i la cap d’estudis de l’IES Montsoriu, Anna Coll.
 
Abans de fer l’entrega de diplomes, Salmeron va voler adreçar unes paraules als assistents recordant que enguany és el tercer any en què es vol reconèixer la tasca desenvolupada pels estudiants de l’institut “pel seu expedient acadèmic o per treballs d’investigació”. El regidor va assenyalar que “estem molt feliços i molt contents de tenir alumnes com vosaltres” i que “ens omple d’orgull i satisfacció poder comptar amb joves compromesos amb el poble i la societat”.
 
Per la seva banda, la cap d’estudis de l’IES va felicitar tots els alumnes que “han afegit un plus a la seva feina, fent més del que se’ls demanava”. En aquest sentit,  Coll també va agrair a l’Ajuntament que reconegui la feina feta pels estudiants i per “animar-los en la cultura de l’esforç”. Va acabar dient que “alguna cosa fem bé tant pares, professors, Ajuntament... perquè surtin alumnes com els que avui tenim aquí”.
 
Tot seguit, el regidor d’Educació va fer entrega dels diplomes a cada un dels alumnes i felicitant-los personalment per la seva entrega, treball, esforç i voluntat que han mostrat durant tot el curs i que es reflecteix en els premis aconseguits per a tots els estudiants de la sala de Plens.
 
Els alumnes premiats


-Andreu Aymerich pel primer premi Ecopropostes de Ràdio Marina
-Andrea Dekhili pel primer premi del 2n Concurs interescolar de dibuix tintinaire
-Alba Delgado pel premi Bon Preu de la Universitat de Vic i pel segon lloc als Premis a l’Excel·lència de Batxillerat que atorga l’IES Montsoriu
-Carles Merino per la Universitat Internacional de Catalunya i pel primer premi de la 2a Olimpíada de geografia i 5è estatal
-Aula Oberta pel premi Baldiri Reixach
-Guillem Salagran per la millor posició en les proves cangur del nivell 1
-Aina Martí pel primer lloc als Premis Excel·lència de 1r cicle
-Anna Bover pel segon lloc Premis Excel·lència de 1r cicle
-Ernest Vidal  pel primer lloc als Premis Excel·lència de 2n cicle
-Martí Romaguera pel segon lloc Premis Excel·lència de 2n cicle
-Andreea Maria Corozanu pel primer lloc als Premis Excel·lència de Batxillerat

Els estudiants premiats Foto: Fina Colomer
Arxivat a