60 nínxols més al cementiri de Sant Pere de Vilamajor

Les obres d'ampliació, amb un cost de 54.133 euros, van començar el passat mes de juny i ara té 420 nínxols i un nou columbari de 24 places

Redacció
30 de juliol del 2014
Les obres d'ampliació del cementiri de Sant pere de Vilamajor ja s'han acabat. Foto: Aj. Sant Pere Vilamajor

Les obres d'ampliació del cementiri municipal de Sant Pere de Vilamajor que es van iniciar el passat mes de juny ja han acabat i ara, amb els 60 nínxols nous, ja es compta amb 420 nínxols i un nou columbari de 24 places. El projecte aprovat per l'Ajuntament incloïa un nou mòdul de nínxols (de 4 pisos de 15 nínxols cadascun) ja que s'estaven esgotant els espais buits. La darrera ampliació del cementiri data de fa 22 anys i des d'aleshores el creixement de la població del municipi s'ha quadruplicat. El cost de l'ampliació del cementiri ha estat de 54.133,49 euros.

El projecte s'ha pogut tirar endavant gràcies a la subvenció de la Diputació de Barcelona del 100% de l'import l'obra ja que aquest és un dels serveis  bàsics que ha d'oferir l'administració local i després de les gestions fetes per l'Ajuntament amb l'ens provincial. Les obres han consistit en preparar els fonaments del nou mòdul, crear una llosa de formigó, col·locar el mòdul, fer-li una coberta inclinada amb teula àrab, fer un pas pavimentat i treballs de jardineria, fer una estesa de sauló i condicionar l'espai pels contenidors de deixalles. L'equipament del cementiri municipal té una superfície de 3.300 metres quadrats que li permetran, encara, admetre dues fases d'ampliació més en el futur.