Reconeixement a la tasca del bàsquet arbucienc

L'Ajuntament entrega una placa commemorativa per l’ascens a Primera Catalana de l'equip sènior

Redacció
30 de juliol del 2014
Moment de l'entrega de la placa de reconeixement al CBA Foto: Aj. Arbúcies

L’equip sènior del Club Bàsquet Arbúcies va ser rebut a l’Ajuntament en la recepció oficial que es va convocar per reconèixer l’esforç, el treball i la constància d’aquest equip que ha aconseguit l’ascens a Primera Catalana aquesta temporada. Un acte, organitzat en el marc de la Festa Major, i que va comptar amb els jugadors, entrenador i familiars del CBA, a més de l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, del regidor d’Esports, Àngel Cabrero, el primer tinent d’alcalde, Jaume Salmeron, i del regidor d’ERC, Joaquim Santos.
 
L’acte celebrat a la sala de Plens de l’Ajuntament va comptar amb els parlaments dels coordinadors del club, Gemma Brugué i Sergi Noguera, del capità, Carles Masnou, l’entrenador, Quique Gonzalo, i del president de l’entitat, Otger Auladell. Tots ells van assenyalar que gràcies a l’esforç i la voluntat de tot l’equip s’ha pogut aconseguir l’ascens a Primera Catalana aquesta temporada, tot i que des d’un primer moment es veia com alguna cosa impensable. No obstant això i gràcies a la constància dels jugadors i dels ànims del públic que els ha acompanyat a cada partit, van arribar a una fita mai abans igualada per un equip arbucienc.
 
La recepció oficial va acabar amb l’entrega d’un guardó per part de l’alcalde a Carles Masnou, capità dels sèniors. Un guardó que té la forma d’una fulla de platan, símbol d’Arbúcies i de l’arbre de la llibertat de la plaça de la Vila juntament amb una inscripció reconeixent la tasca del CBA. Aquesta placa, que es va entregar per primera vegada diumenge, s’ha dissenyat des de la regidoria d’Esports per distingir cada any a una de les entitats esportives del municipi. 
Arxivat a