ERC presenta Ramon Arabia com alcaldable a Palautordera

El candidat republicà diu que basarà la campanya en tres eixos fonamentals: Persones, poble i país.

Redacció
28 de juliol del 2014
Ramon Arabia, alcaldable d'ERC a Santa Maria de Palautordera Foto: Jordi Purtí

Persones, poble i país, seran els tres eixos principals en què es basarà la campanya que Esquerra Republicana de Catalunya de Santa Maria de Palautordera portarà a terme en les pròximes eleccions municipals del 2015. Així ho ha anunciat aquest diumenge Ramon Arabia en el decurs de la seva presentació com a candidat a l'alcaldia en un dinar que ha tingut lloc al Parc del Reguissol amb l'assistència d'una vuitantena de persones.

L'alcaldable republicà recorda que ja fa mesos que "un grup de persones estem treballant i implicant amb l'ànim de configurar una bona candidatura". En aquest sentit diu que estan elaborant un projecte transversal i integrador obert a tothom amb la transparència i la participació ciutadana com a valors principals "No us càpiga cap dubte que el nostre objectiu és prioritzar les persones", diu Ramon Arabia. Un col·lectiu que s'ha proposat retornar el protagonisme que ERC es mereix a Santa Maria de Palautordera i per això des de fa temps s'estan reunint amb el teixit associatiu del municipi i assegura que en treuen bones sensacions "perquè és la manera de fer poble, d'entendre les relacions amb els veïns. Escoltar-los, ajudar-los, acompanyar-los i, si és possible, donar-los la solució a les seves inquietuds".

Un pas endavant

Ramon Arabia recorda que ERC ja fa temps que té representació municipal a Palau però ha arribat el moment  de fer un pas endavant i ampliar la representació a l'Ajuntament i tenir un pes més gran "perquè el compromís nacional d'assolir la independència i la llibertat de Catalunya comença als pobles i als ajuntaments". En aquest sentit Arabia recorda que en l'horitzó més immediat hi ha l'11 de setembre "que segur que serà històric com mai reclamant llibertat i el dret a decidir i tot seguit el 9 de novembre. Tot plegat farà que tinguem una tardor calenta".

El candidat d'ERC conclou que en aquest moment cabdal pel futur de Catalunya i la seva gent els ajuntaments hi tenen un paper molt important per la seva proximitat amb la ciutadania i, per assolir els tres reptes que es plantegen comença per omplir l'Ajuntament de Palau de regidors i regidores clarament compromesos amb el municipi i el procés.

Col·lectiu d'ERC Palau Foto: Jordi Purtí