Horts solidaris a Santa Maria de Palautordera

Actualment hi participen 15 famílies i està obert a noves incorporacions.

Redacció
22 de juliol del 2014
Alguns dels horts solidaris Foto: Serveis Socials Palautordera

A Santa Maria de Palautordera s'ha posat en marxa un nou projecte social al municipi. Es tracta d'una iniciativa de l’Associació Solidaris contra l’atur de Santa Maria de Palautordera i té com objectiu donar suport i potenciar la inserció de les persones del poble que estan en situació de precarietat econòmica i/o dificultats socials. Actualment hi participen 15 famílies i està obert a noves incorporacions. L’associació ofereix a cadascuna d’aquestes famílies un hort particular i a més a més totes les persones col·laboren en una explotació comunitària.

Els horts estan situats a prop de Can Barceló i en aquests moments estan en plena producció. Amb aquesta iniciativa es promou l’autonomia personal de les persones i s’afavoreix que cadascú amb el seu esforç millori la seva situació econòmica i personal.  També es un projecte de xarxa social i col·laboració comunitària.

Per més informació:
Tant si voleu col·laborar amb el projecte com si voleu accedir a un hort.
Poseu-vos en contacte amb serveis socials municipals, tlf: 938479625 o enviant un email a la següent adreça: [email protected].