Una proposta de l'artista Garci cartell de la Festa Major de Sant Celoni

El concurs de cartells va reunir 26 propostes diferents que s’exposaran per Festa Major a can Ramis

Redacció
08 de juliol del 2014
Cartell de la Festa Major Foto: Xavier Garcia Carrillo

La Festa Major de setembre 2014 ja té cartell!. El passat 26 de juny es va reunir el jurat per decidir el cartell guanyador del  “24è Concurs de cartells – Festa Major de Sant Celoni 2014”. El jurat, integrat per representants de l’ajuntament, de la colla dels Senys, de la colla dels Negres i dels  Diables de Sant Celoni, van escollir el cartell de l’artista celoní, Garci ( Xavier Garcia Carrillo ).
 
En l’edició d’enguany s’han presentat un total de 26 cartells, 4 més que l’any passat, i s’exposaran durant la Festa Major de setembre a can Ramis. L’acte d’inauguració de l’exposició de cartells tindrà lloc el divendres 5 de setembre, a les 7 de la tarda, i en aquest acte l’artista guanyador explicarà algunes curiositats i com s’ha inspirat per fer la imatge de la festa.

L'artista ha escrit en el seu perfil de facebook "n o se com dir la il·lusió que em fa, avui desprès d'uns quants intents he pogut aconseguir un somni que tenia des que vaig arribar fa molts anys a Sant Celoni, aquest any el cartell de Festa Major el poso JO!, per fí he guanyat el 24è Concus de Cartells de Festa Major, espero que us agradi". també diu que el cartell és un sentit homenatge a tots els que treballen per la festa canalitzat a travès de la figura de la Senyoreta Muntanyetes , "espero el gaudiu tant com jo al fer-lo, i gràcies com sempre a Ingrid Frias Reales per la paciència"
Arxivat a