ERC-Breda anuncia que farà campanya activa a favor del 9N

En un article al seu butlletí "Fent Poble" diuen que en el moment cruciual que viu Catalunya és essencial l'assoliment de la independència

Redacció
25 de juny del 2014
Acte polític amb Alfred Bosch en el Centre Cívic de Breda. Foto: ERC-Breda

ERC-Breda afirma en el seu butlletí "Fent Poble" que prendran part  activa rn la campanya per la consulta sobre la independència del proper 9 de novembre. Un dels propòsits de la secció local en els propers mesos tenen la intenció d'organitzar actes, col·loquis i debats sobre diversos aspectes relacionats amb la independència. De fet, la campanya ja ha començat ja que en aquest context s'hi emmarca les xerrades que fa algunes setmanes van protagonitzar Josep Maria d'Abadal, president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), per una banda, i l'acte polític a càrrec d'Alfred Bosch, diputat al Congrés, per l'altra.

Per més endavant pensen seguir portar a terme noves xerrades o presentacions de llibres, combinades amb altres iniciatives sempre amb la finalitat "d'ajudar a convèncer el màxim nombre d'indecissos dels beneficis d'un Estat Propi per a Catalunya".  Des d'ERC-Breda es considera que en un moment crucial com l'actual per Catalunya "és essencial l'assoliment de la independència per al progrés social i econòmic del nostre país". Amb aquest context, els republicans de Breda volen contribuir en fer quallar aquesta idea.