Glòria Berbel s'afegeix al grup d'articulistes de BaixMontseny.info

Periodista de formació, escriptora "en pràctiques" i Tècnica de Recursos Humans a l'Ajuntament de Palau no ha perdut mai l'afició per escriure

Redacció
12 de juny del 2014
Glòria Berbel Foto: Jordi Purtí

La palauenca Glòria Berbel s'estrenarà aquest divendres com a nova articulista d'opinió de BaixMontseny.info . Periodista de formació, encara que no n'ha fet la seva professió, mai no ha perdut les ganes d'escriure i per això no és estrany que es defineixi com una escriptora "en pràctiques", amb alguna novel·la al calaix "que algun dia es publicarà". De fet, és una ferma activista del Grup d'Escriptors del Montseny (GEM), on ja hi ha publicat un parell de relats. També ha guanyat algun premi literari , encara que no li agradi gaire dir-ho.

Professionalment és tècnica de Recursos Humans de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera des de fa un grapat d'anys i es considera una mica in d'incontrolable, incomprensible, incorregible i, de vegades, una mica irreverent. Diu que els seus articles fugiran de la política "perquè tothom ja en parla" i per començar debuta demà divendres 13 de juny amb "Ho faràs per l'article 144".