La Biblioteca de Llinars participa en l'elecció del Premi Crexells de novel·la

Les tres obres finalistes són: Dos taüts negres i dos de blancs, de Pep Coll; Les cròniques del déu coix, de Joan-Lluís Lluís; i Licantropia, de Carles Terès

Redacció
27 de maig del 2014
Biblioteca de Llinars del Vallès Foto: Aj de Llinars del Vallès

Enguany, la Biblioteca de Llinars del Vallès, a través del seu club de lectura, col·labora amb el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ateneu Barcelonès en l’elecció del Premi Crexells que premia la millor novel·la catalana de l'any 2013.

L’Ateneu Barcelonès convoca el Premi Crexells de novel·la, instituït en memòria del filòsof i ateneista Joan Crexells. Aquest premi és un dels guardons amb més història de la literatura catalana. Cada any, un jurat independent fa una primera proposta de tres obres finalistes, escollides entre les novel·les publicades l’any anterior i els socis de l’Ateneu voten l’obra guanyadora.

Aquest any, igual que durant el 2013, el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura col·labora en l’elecció del premi i convida a participar com a jurat a les biblioteques públiques, a través dels clubs de lectura que vulguin participar en la votació de l’obra guanyadora entre les tres finalistes, amb un vot per club.

El club de lectura de la Biblioteca de Llinars del Vallès participa com a jurat del premi votant una de les tres obres finalistes, que són: Dos taüts negres i dos de blancs, de Pep Coll; Les cròniques del déu coix, de Joan-Lluís Lluís; i  Licantropia, de Carles Terès.

Els membres del club participants podran obtenir una entrada gratuïta (membre més acompanyant, si s’escau) per visitar l’Ateneu Barcelonès i també podran participar en un club de lectura amb el guanyador del premi que es farà el 26 de juny, el mateix dia de la proclamació del veredicte.