El renaixement del riu La Tordera

La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny organitza una passejada pel curs mig, el més castigat des del punt de vista social i econòmic

Redacció
23 de maig del 2014
Un tram del riu La Tordera Foto: Jordi Purtí

Amb l'objecte de posar en valor l'entorn natural de la comarca del Baix Montseny, la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny i La Clau han organitzat per aquest diumenge una passejada pel curs mig de la Tordera. En aquest sentit, consideren que és fonamental donar a conèixer els valors naturals del riu a tothom que hi vulgui participar.

La Tordera, el riu del Montseny per excel·lència és encara un riu ple de vida, malgrat els atacs que pateix regularment. Aquest mes de maig, cinc anys més tard de l'agressió que va suportar per culpa d'un projecte que s'ha demostrat innecessari, tant des del punt de vista social com econòmic, aquesta part del riu ha tornat ha renéixer, "demostrant que la vitalitat de la natura, a voltes, tant sols requereix que la deixem fer per tal que pugui recuperar-se", manifesten des de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny.

El passeig mostrarà la riquesa de l'avifauna i la flora que hi habita, i farà que algunes persones, puguin reconciliar-se a amb aquest tram del riu, del qual sovint s'hi viu d'esquenes. L'activitat proposada és oberta a tothom i gratuïta.
Arxivat a