Fre a fer-se públic l'expedient disciplinari de la policia de Sant Celoni

L'equip de govern municipal està esperant la resolució d'un informe jurídic de la Diputació de Barcelona | El regidor Manel Bueno ha demanat que no s'ensenyi per "no vulnerar la meva intimitat i la d'altres persones"

Redacció
29 d'abril del 2014
Josep Capote, regidor de Seguretat Ciutadana de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

L'equip de govern del PSC de l'Ajuntament de Sant Celoni ha demanat un informe jurídic a la Diputació de Barcelona per saber si l'expedient ja tancat sobre la denúncia de dos agents de la policia local contra companys seus, per un suposat consum d'alcohol en hores de servei, es pot fer públic o no. El regidor de Seguretat Ciutadana del consistori celoní, Josep Capote, va manifestar en el ple del passat 27 de març que una vegada resolt es podria ensenyar "perquè la nostra voluntat és de ser totalment transparents".

En aquest sentit, però, Manel Bueno, regidor cessat de les seves funcions per motius de pèrdua de confiança relacionats amb aquest cas, ha demanat mitjançant una instància que l'expedient no s'ensenyi perquè al seu parer "vulnera la meva intimitat i la de les diferents persones que han estat partícips de l'expedient". Com ja va informar en el seu moment BaixMontseny.info Manel Bueno se sent víctima d'una venjança després d'haver-se utilitzat en aquest expedient disciplinari una conversa privada enregistrada sense el seu consentiment "que després s'ha demostrat que no ha estat rellevant en el cas", ha manifestat el regidor sense càrrecs.

Després de gairebé set mesos de l'obertura de l'expedient disciplinari Ana Rico Nieto va tancar el cas a finals del passat mes de març sense que hi hagués cap sanció per als policies denunciats per considerar que no hi havia proves suficients per inculpar-los sobre els fets denunciats. De tota manera, aquest cas ha suposat fer un nou plantejament de la policia local apostant per la proximitat i la incorporació d'Albert Brunet, inspector en comissió de serveis com a nou cap per tirar endavant el nou projecte encomanat per l'Ajuntament de Sant Celoni.

Arxivat a