‘La increïble història de Peter Pan’ omple tres dies l'Ateneu de Sant Celoni

El musical de Rebrot Teatre ha exhaurit totes les entrades i ha tingut una gran acollida pel públic celoní amb ganes de poder tornar a veure’l

Redacció
27 d'abril del 2014
La increïble història de Peter Pan a sant celoni, a càrrec del grup Rebrot. Foto: Sergi Roel

Rebrot Teatre ha presentat els dies 25, 26 i 27 d’abril, a l’Ateneu Municipal de Sant Celoni, el musical de ‘La increïble història de Peter Pan’. Un musical que ha emplenat de gom a gom els tres dies de funció. L'obra del Rebrot ha fet història per la gran acollida del públic. És la primera vegada que s’exhaureixen les entrades per les tres úniques funcions del grup i on s’hi ha destinat més recursos tant econòmics, tècnics i de producció. És tracta d’un repte assolit tant per la complexitat tècnica i la fusió de diverses disciplines com és el text, cant, coreografia, incloent-hi body percussion – una tècnica innovadora on s’utilitza el propi cos com a instrument de percussió–, així com les tècniques de vol amb la companyia ‘Accialt Flying effects’.

El grup ha rebut felicitacions per tot arreu, les xarxes social com el Facebook i el Twitter han estat els mitjans més utilitzant per on el públic els ha transmès els elogis i les ganes de tornar-lo ha gaudir. ‘Seria una pena no tornar a fer aquesta obra. Hi ha molta gent que s’ha quedat sense entrada. Gran part que repetiria si la tornéssim a representar’ són els comentaris que es repeteixen entre el públic i les persones que desafortunadament no han pogut accedir a l’Ateneu per l’aforament limitat.

La increïble història de Peter Pan a sant celoni, a càrrec del grup Rebrot. Foto: Sergi Roel

Helena Novell, la presidenta de Rebrot Teatre, ha manifestat la seva alegria i orgull del resultat que han obtingut gràcies a tots els actors, tècnics i col·laboradors. “Tant els nostres actors joves i d’altres no tan joves han transmès la màgia al públic. Un públic exigent amb el que van a veure. Resultat d’un feina molt preparada amb molt d’esforç, suor, i ganes de que tots hi gaudíssim.”

Tots els actors han deixat el públic impressionat. El seu debut amb la interpretació junt amb el cant, ball i vol ha fet de Peter Pan una representació de nivell professional. Rebrot Teatre ha aconseguit que el poble gaudis d’una aventura màgica. El musical de ‘La increïble història de Peter Pan’ representat a Sant Celoni és text d’Arnau Solsona i música de Els Catarres i Joan Colomo, entre d’altres. Una obra de teatre dirigida a tots el públics. Rebrot Teatre és una entitat de Sant Celoni fundada l'any 1980.

Foto: Sergi Roel
Arxivat a