El president de l'AMI serà dijous a Breda

ERC-Breda organitza una xerrada amb Josep Maria Vila d'Abadal perquè expliqui la feina que fa aquest organisme d'àmbit municipal en favor de la independència de Catalunya

Redacció
23 d'abril del 2014
Josep Maria Vila d`Abadal. Foto: Adrià Costa

La Secció Local d'ERC-Breda ha organitzat per aquest dijous 24 d'abril una xerrada amb Josep Maria Vila d'Abadal, alcalde de Vic i president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). La xerrada, que es farà a un quart de nou del vespre a l'Espai Jove, servirà perquè Vila d'Abadal expliqui la feina que està fent aquesta organisme d'àmbit municipal en favor de la independència de Catalunya.

Precisament, Breda és un dels centenars de municipis adherits a l'AMI, gràcies a una moció presentada per ERC-Breda al ple municipal i aprovada pràcticament per unanimitat. A dia d'avui, l'AMI compta amb l'adhesió de 690 municipis del país, i fins a 38 consells comarcals, diputacions i altres ens locals. Una de les últimes accions que ha engegat aquesta entitat és la convocatòria de plens extraordinaris als diferents ajuntaments per donar suport a la consulta.