Sant Antoni de Vilamajor enceta la Setmana Cultural plena d'activitats

Del 19 al 27 d'abril s'han programat tota mena d'actes que tindrà el dia de Sant Jordi un dels dies destacats

Redacció
19 d'abril del 2014
La Biblioteca Municipal SAV acollirà diversos actes de la Setmana Cultural. Foto: Jordi Purtí

Sant Antoni de Vilamajor enceta avui dissabte la setmana Cultural que s'allargarà fins el proper diumenge 27 d'abril amb un ampli programa d'activitats , com el taller infantil "El meu primer llibre de Sant Jordi" destinat a infants de 2 a 6 anys que tindrà lloc a la biblioteca municipal i que organitza la regidoria de Cultura del poble del Baix Montseny. La cantada de la coral Lo Rossinyol a l'Ajuntament i la Missa de Pasqua a l'església amb concert de la mateixa coral Lo Rossinyol, a les 11 de la nit completarà aquest l'inici d'aquesta Setmana Cultural 2014. Demà diumenge, serà el dia de les tradicionals caramelles per tot el pobleamb l'Agrupació d'Amics de Sant Antoni.

Les activitats s'aniran allargant durant tota la setmana vinent que tindrà el seu centre neuràlgic el dimecres 23 d'abril, dia de Sant Jordi durant tot el dia. La programació és molt i no hi faltarà la tradicional parada de llibres i roses a la plaça de la Vila. També, l'Agrupació d’Amics de Sant Antoni organitza una classe oberta de ioga a la Rectoria de Sant Julià d’Alfou.

A la tarda a partir de 2/4 de 4 s'inaugurarà l'exposició dels puntsde llibre dels nens i nenes de l’escola Joan Casas que es podrà visitar fins el 31 de maig a la Biblioteca municipal. També es farà una classe oberta de Puntes de coixí al Casal Sociocultural Escoles Velles. Durant tota la tarda  es podrà pintar la llegenda de Sant Jordi a la biblioteca municipal i una classe oberta d'alliberament de cuirasses (relaxació  de tensions musculars), al Casal Sociocultural Escoles Velles i una altra classe oberta del taller de vidre (Tiffany) al mateix Casal Sociocultural Escoles Velles. Tanmateix es farà una classe oberta de ioga amb cadira

Tampoc no hi faltarà una audició de sardanes, amb la Cobla Ressó del Vendrell, a la plaça de la Vila. El Sant Jordi s'acabarà amb una mostra culinària de faves a la catalana que oferiran els restauradors de Sant Antoni de Vilamajor, a la plaça de la Vila.

Presentació de llibres, cantada d'havaneres, ball de bastons, audicions musicals i conferències, entre d'altres activitats acabaran de completar una setmana que tindrà el diumenge 27 d'abril la seva cloenda amb una Fira d'artesans, la matança del porc i una ballada de gitanes per la Colla Giola de Llinars del Vallès, al Parc de Can Sauleda.