Borratxo i conduint un autocar escolar amb 50 menors a l'AP-7

Els vigilants de l'àrea de servei de Sant Celoni sorprenen el xofer bevent alcohol alegrement

Redacció
18 d'abril del 2014
Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Metropolitana Nord van localitzar la matinada del passat divendres 11 d’abril un conductor d’un autobús escolar francès que va donar positiu a la prova d’alcoholèmia amb un taxa de 0,37 mg/l.
 
Els fets van tenir lloc la mateixa nit quan efectius de la Policia Local de Sant Celoni van ser alertats per part del vigilant de seguretat de l’àrea de servei de l’AP7 a Sant Celoni, l’Àrea del Montseny. El vigilant els hi va explicar que diversos testimonis havien vist com el xofer de l’autobús de nacionalitat francesa que transportava 50 menors havia estat consumint begudes alcohòliques.
 
Els agents de la policia local van traspassar la informació a agents dels mossos d’esquadra de l’àrea de trànsit els quals un cop al lloc dels fets van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor amb resultat positiu de 0,37 mg/l, motiu pel qual es va immobilitzar el vehicle a l’espera d’un conductor substitut i al conductor se li va aixecar la corresponent sanció administrativa que ascendeix a la quantitat de 500 Euros.
 
Van passar més de 5 hores fins que va arribar un altre conductor que enviava l’empresa d’autobusos francesa, en un primer moment el conductor no va acreditar correctament la seva qualitat de conductor substitut i no va ser fins les 7 del matí que l’empresa d’autocars, amb seu a Niça, va fer arribar la documentació correcta per tal que els menors poguessin continuar el seu viatge.
Arxivat a