Sant Celoni signa dos nous contractes de Lloguer Segur

Amb aquests dos, l’Ajuntament ja n'ha contractat sis que més els dos habitatges cedits per l’Incasòl, han permès crear una borsa d’habitatge assequible gestionada des de Serveis Socials

Redacció
19 d'abril del 2014
Signatura del contracte d'arrendament. Foto: Aj de Sant Celoni

L'Ajuntament de Sant Celoni ha signat fa uns dies amb els propietaris els contractes per llogar dos nous habitatges dins del marc del programa Lloguer Segur. Aquests habitatges ja s'han posat a disposició dels Serveis socials municipals que n’han cedit l'ús temporal a unitats de convivència beneficiaries del programa d'Habitatge d'inclusió.  Amb aquests dos darrers, l’Ajuntament ja ha aconseguit contractar-ne 6 que sumats als dos habitatges cedits per l’Incasòl, han permès crear una borsa d’habitatge assequible gestionada des de Serveis Socials.

Segons l'alcalde Joan Castaño “en aquests moments de dificultats econòmiques per a tothom, aquests tipus d'iniciatives com el Lloguer Segur ajuden a fer efectiu el dret a un habitatge digne a famílies amb greus necessitats a l’espera que en un període entre sis mesos i un any, amb l’ajuda i seguiment de Serveis Socials, puguin accedir a un habitatge que no sigui tutelat”.

El programa Lloguer segur, va ser aprovat per unanimitat del Ple municipal del 6 de juny de 2013 per tal de mobilitzar els habitatges privats desocupats dins el Pla local d’habitatge de Sant Celoni 2012-2017 (PLH). A través d’aquest programa, l’Ajuntament lloga habitatges directament a propietaris que obtenen garantia de cobrament, ús adequat i pacífic del pis, i assegurança.
Arxivat a