Denúncies les 24 hores del dia

La prefectura de la policia local de Sant Celoni s'ha convertit en una oficina receptora de denúncies a qualsevol hora del dia

Redacció
17 d'abril del 2014
prefectura de la policia local de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí
 
A partir d’aquesta setmana el servei de la Policia Local de Sant Celoni ofereix a tots els ciutadans i ciutadanes la possibilitat de poder presentar denúncies les 24 hores del dia.  D’aquesta manera, qualsevol persona que comparegui a les dependències podrà ser atès a l’instant sense haver-se d’esperar ni haver-li de donar hora tal i com passava fins ara, millorant d’aquesta forma l’atenció a la ciutadania.
 
Per tal de posar en marxa aquest servei s’ha format a tots els agents sense excepció perquè puguin agafar tota mena de denúncies. A més, en aquells casos en què el ciutadà no pugui desplaçar-se a les dependències de la Polia local, els agents podran recollir denúncies in situ. En aquest cas els agents es desplaçaran a l’adreça de la persona denunciant i una vegada complimentada i signada la denúncia se li oferirà la possibilitat de recollir la còpia a les dependències, i en cas d’impossibilitat se li portarà al seu domicili el més aviat possible.
Arxivat a