Quim Masferrer presenta El Foraster a Arbúcies

Amb humor i tendresa, ens redescobreix tots els racons i les persones més entranyables de cada poble visitat durant el programa televisiu

Redacció
16 d'abril del 2014
Quim Masferrer presenta El Foraster a Arbúciies. Foto: Fina Colomer

La bona acollida d’El Foraster a TV3 és inqüestionable. Les audiències no solament l’han consolidat com un dels programes més vistos, sinó que també li han assegurat la seva continuïtat una altra temporada. Quim Masferrer, El Foraster, està gravant aquests dies els episodis de la nova etapa, però el passat dia 12 d’abril va ser a Arbúcies perquè és el lloc que va escollir per fer la presentació del seu llibre Dietari d’El Foraster. L’acte es va dur a terme al Museu Etnològic del Montseny, La Gabella.

En aquest dietari, Masferrer recorre el paisatge més humà de Catalunya. Amb humor i tendresa, la particular visió d'El Foraster ens redescobreix tots els racons i les persones més entranyables de cada poble visitat durant el programa televisiu. El recorregut es produeix per 12 pobles d’11 comarques diferents. Més de 4.000 quilòmetres per carreteres i més de 250 persones entrevistades. Més de 14 hores de monòlegs i un treball proper i colpidor amb homes i dones de la terra que es mostren tal com són i expliquen les seves vivències més íntimes gràcies a la proximitat que els demostra en Quim.

L’historial d’en Quim Masferrer és ben conegut al Baix Montseny, i en especial a Arbúcies. Va néixer a Sant Feliu de Buixalleu el 1971 i és director, autor i actor teatral. L’any 1998 va fundar la companyia Teatre de Guerrilla, juntament amb en Rafel Faixedes i amb en Carles Xuriguera. Ja en solitari, en Quim ha fet camí amb diverses obres, entre elles Temps, la seva última, que continua representant per tot Catalunya. Masferrer ha rebut diversos reconeixements, com el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes, i ha escrit també guions per a programes de ràdio i televisió.
Arxivat a