Tortell Poltrona i el Circ Cric presenten l'obra 'Bemoll sostingut'

Diumenge 20 d'abril dintre del Festival Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera

NacióGranollers.cat
16 d'abril del 2014
Tortell Poltrona.
Tortell Poltrona.
Tortell Poltrona.

Tortell Poltrona i el Circ Cric presenten 'Bemoll sostingut', un nou i sorprenent espectacle per a tots els públics, amb música, poesia, circ i pallassos. L'obra es podrà veure al Festival Circ Cric al Montseny 2014, el proper diumenge 27 d'abril a les dotze del migdia.

Segons explica la companyia, "a la vida hi ha moments impossibles on el temps gairebé s’atura i es converteix en etern, tot i que després passa. Com el circ. Com els pallassos! No tot és comprensible i a més hi ha molts punts de vista, tot depèn des d’on t’ho miris".

L'obra sorgeix d'una idea original de Jaume Mateu (Tortell Poltrona) i té una durada de noranta minuts, sota la direcció de Víctor Àlvaro i del propi Jaume Mateu. Compta amb la participació de Tortell Poltrona, Montserrat Trias, Jordi Saban, Boris Ribas, Rosa Pelàez, Igor Buzato, Iris Mur, Antonio Firmino, Roberto Carlos, Luara Mateu i els músics Kquimi Sagi i Arnau Figueres.

Festival Circ Cric al Montseny 2014. Diumenge 27 d'abril a les 12 h al Circ Cric. Entrades a 15 € adults i 10€ els nens. Nens de 3 a 12 anys, els menors de 3 anys paguen una entrada d'1 €.