El PP disposat a desencallar les indemnitzacions del TGV

ERC-Catalunya Sí ha acceptat ajornar la proposta després del compromís dels populars. Hi ha afectats veïns de Riells i Viabrea, Sant Feliu de Buixalleu i Hostalric.

Redacció
15 d'abril del 2014
Obres del TGV al Baix Montseny. Foto: Jordi Purtí

La diputada d’ERC-Catalunya Sí, Teresa Jordà, ha acceptat ajornar la proposta que exigia el pagament de les indemnitzacions compromeses a les persones expropiades per ADIF pel traçat del TAV a la demarcació de Girona, on hi ha veïns de Riells i Viabrea, Sant Feliu de Buixalleu i Hostalric afectats, davant el compromís del Ministeri de desencallar la situació, segons ha traslladat el grup popular.
 
Jordà ha afirmat que "ens agradaria que s’aprovés la nostra proposta però no podem obviar la majoria absoluta del PP" i és per això que "preferim col·laborar en trobar una solució perquè les persones afectades resolguin un problema que fa cinc anys que dura, abans que buscar una derrota parlamentària segura que difícilment serviria per millorar la situació dels afectats".

Jordà ha adquirit el compromís de seguir pressionant al ministeri perquè la solució arribi com abans millor i ha recordat que "no s’ha retirat la proposició, només s’ha ajornat" a l’espera d’una solució satisfactòria.
Arxivat a