Guillem Danés segon a Collbató de la Copa Catalana de BTT

El celoní, que també és segon de las general, va fer una molt bona cursa però no va poder superar el campió de França 2013, Josep Durant

15 d'abril del 2014
Guillem Danés en un moment de la cursa de Collbató.

El ciclista celoní Guillem Danés, júnior de l'equip Scott Team ha tornat a pujar al pòdium de la Copa Catalana. Després de les proves disputades a Banyoles i Corro d’ Amunt, aquest darrer cap de setmana la competició s'ha traslladat a Collbató, on s'ha disputat la tercera prova de la temporada. En un circuit  molt revirat i amb no massa desnivell, en el que s'havien de fer 6 voltes, va fer una bona sortida posicionant-se en tercer lloc i al final de la primera volta ja era segon, sense opcions per atrapar l'inconmensurable Josep Durant, campió de França 2013, i, per tant  la cursa es centrava en el segon lloc on hi havia tres corredors amb opcions.

E·l ciclista celoní va agafar la responsabilitat de posar-se al davant del grup i endurir el ritme, aconseguint despenjar a un del tres corredors en el decurs de la segona volta. Danés mantenia el ritme fins que a la sisena volta va fer un nou atac que va aconseguir fer forat i va mantenir l'avantatge fins al final de la cursa. D’aquesta manera el celoní, es posiciona segon a la general de la Copa Catalana després d'haver-se celebrat tres de les set proves planificades.