Luka Mezgec doblet a les dues etapes de la Volta que passen pel Baix Montseny

La segona etapa ha tornat a passar pel Baix Montseny

Redacció
25 de març del 2014
Luka Mezgec, el líder de la Volta Catalunya. Foto: Volta Catalunya

L'eslovè Luka Mezgec (Giant-Shimano) ha repetit victòria a la Volta Catalunya. Després de guanyar ahir a Calella , avui s'ha imposat a l'esprint de Girona amb molta superioritat. D'aquesta manera, el ciclista eslovè arribarà líder a la primera etapa de muntanya que acabarà demà a la Molina.

L'escapada del dia l'han protagonitzat sis corredors –Belkov, Voeckler, Rutkiewicz, Marczynski, Baugnies i Koch- que no han aconseguit mai avantatges superiors als dos minuts i mig. Enmig de la forta pluja que ha afectat bona part del recorregut final, el francès Thomas Voeckler ha fet forat i ha aconseguit arribar en solitari fins a cinc quilòmetres de l'arribada quan ha estat neutralitzat pel gran grup. Finalment, a l'esprint Mezgec s'ha imposat i ha reforçat el liderat.

El pilot passa per la C35 a l'alçada de la Porta de Ponent de Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí 

El Baix Montseny ha tornat a acollir una etapa de la Volta catalunya 2014 ja que els ciclistes després de sortir de Mataró s'han dirigit cap a Can Bordoi i des d'aquí ja han anat a buscar la C35 per travessar els pobles de Vilalba Sasserra, Sant Celoni, La Batllòria i Hostalric. L'anècdota l'ha protagonitzada l'italià Fabio Aru que ha punxat la roda del darrera, just a l'alçada de la Porta de Ponent de Sant Celoni.

Fabio Aru s'ha hagut d'aturar perquè ha punxat la roda del darrera. Foto: Jordi Purtí  
Arxivat a