Andreu Pujol i Ferran Catarineu articulistes de BaixMontseny.info

Entre moltes altres coses, comparteixen la passió per l'escriptura, la política i el Baix Montseny

Redacció
19 de març del 2014
Andreu Pujol i Ferran Catarineu Foto: Jordi Purtí

Aquest divendres 21 de març els lectors de BaixMontseny.info podran llegir els primers articles d'opinió que Andreu Pujol i Ferran Catarineu publicaran al diari digital de referència al Baix Montsey i que pertany al Grup Nació Digital . Seran els primers articulistes que s'incorporen a col·laborar amb el nostre mitjà de comunicació, i que poc a poc anirem afegint altres firmes rellevants de la subcomarca.

Els dos nous articulistes entre sí comparteixen moltes coses, entre les quals destaca la seva passió per l'actualitat, la literatura, la política i el Baix Montseny.

Andreu Pujol (Breda 1986), és historiador i historiador de l’art. Ha escrit diversos llibres,  i col·laborat amb diverses publicacions. És regidor a l’Ajuntament de Breda i dirigeix el diari digital d’opinió El Matí Digital . Qui vulgui saber més d'Andreu Pujol pot entrar al seu blog particular.

Ferran Catarineu (Sant Celoni 1937), és llicenciat en Dret i ha col·laborat en diverses publicacions del Baix Montseny. El llibre "La capsa de sabates", del qual n'és l'autor, és un recull dels articles que va publicar al setmanari L'Actualitat de Baix Montseny.

Arxivat a