La psicòloga i sexòloga Núria Tió clourà la 2a edició de BredaBatega

La guanyadora del X Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida farà la conferència "Les claus de la bona comunicació en la parella"

Redacció
17 de desembre del 2013
Una conferència a càrrec de Núria Tió i Rotllan, psicòloga i sexòloga clínica terapeuta de parelles, amb el títol "Les claus de la bona comunicació en la parella", que tindrà lloc aquest vespre a la sala polivalent del Centre Cívic de Breda, servirà per cloure la segona edició del cicle d'educació emocional "BredaBatega", que organitza l'Associació de Veïns Vilatantsa de Breda amb la col·laboració de l'ajuntament del municipi.

Núria Rotllan també és llicenciada en Filosofia i Lletres (UAB) i ha publicat articles especialitzats en revistes de psicoilogia i ha impartit cursos, xerrades i conferències sobre diferents aspectes de la sexualitat a col·lectius diversos. L'any 2003 va guanyar el X Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'albaida amb la novel·la Aurora, publicada per Edicions Bromera.

En l'acte d'avui es lliuraran els diplomes als participants en aquesta segona edició del curs d'educació emocional BredaBatega. També hi participaran Isabel Ortiz, metgesa de família; Jaume Font, Centre de Teràpies Naturals de Breda; Oriol Güell, psicòleg de Sant Esteve de Palautordera; i Susanna Gutiérrez, psicòloga Terres d'Alquímia de Breda.