Sant Pere de Vilamajor homenatja l'exsecretari Salvador Vidal

Es va jubilar el passat 14 d'agost i va ser a l'Ajuntament durant vint-i-nou anys aixecant actes de cinc alcaldes diferents

Redacció
25 de novembre del 2013
 

Sant Pere de Vilamajor ha homenatjat divendres 22 de novembre Salvador Vidal i Puig, qui durant vint-i-nou anys va ser secretari-interventor de l'Ajuntament d'aquest municipi del Baix Montseny i que es va jubilar el 14 d'agost d'aquest any . L'acte, celebrat als jardins de la Rectoria de Vilamajor, va reunir l'actual govern municipal, treballadors del consistori, exalcaldes i exregidors, a més de veïns del poble, la secretària actual i l'alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor. L'alcalde Martí Artalejo condecorà a Salvador Vidal amb la insígnia de Vilamajor, que li fou concedida a petició unànime del consistori municipal.

Salvador Vidal va entrar a treballar a l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor com a secretari municipal el 1984 al substituir l'anterior secretari i va realitzar una prolífica carrera professional a l'Ajuntament aixecant acta de tots els acords que s'han pres al municipi sota les alcaldies de Josep Brunell, Joan Icart, Joan Bruguera, Josep Maria Llesuy i Martí Artalejo.

L'alcalde Martí Artalejo amb Salvador Vidal Foto: Mari Carmen Lozano