Dissabte es presenta a Arbúcies la IV edició del Foto-Montseny

Es comptarà amb la participació de Javier Camacho, considerat un dels millors fotògrafs d'alta muntanya

Redacció
22 d'octubre del 2013
Mountain Dreams Foto: Javier Camacho

El proper dissabte 26 d’octubre tindrà lloc a Arbúcies la presentació del Foto-Montseny 2013, organitzat pel Museu Etnològic del Montseny i la Secció Fotogràfica d'Arbúcies, amb dues activitats: la presentació pública del Foto-Montseny 2013 i una xerrada-projecció a càrrec de Javier Camacho, un dels millors fotògrafs d’alta muntanya.

A ¼ d’1 del migdia, l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, farà la presentació pública del Foto-Montseny 2013 al Teatre el Centre d’Arbúcies. Tot seguit es farà la xerrada-projecció de l'audiovisual Mountain Dreams a càrrec del fotògraf-alpinista, Javier Camacho (Pamplona), que exposa per primer cop a Catalunya. En aquesta projecció, d’uns 20 minuts, es recullen centenars d’imatges de les seves expedicions als cims més alts del planeta. També ens parlarà de la seva recent experiència a l’expedició al Manaslu (8.163 m.)

A continuació es farà la visita comentada a les exposicions que es presenten en el Museu Etnològic del Montseny fins al 24 de novembre (en la primera part del Foto-Montseny) Mountain-Dreams de Javier Camacho i Paisatges, selecció de premis del Concurs Internacional Montphoto.

Del 29 de novembre al 5 de gener s’exposaran els treballs: La màgia nocturna de les Balears, de Joan Roig i l’exposició col·lectiva Natura catalana, rica i plena, de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura.

Aquesta serà la quarta edició de Foto-Montseny que s'acabarà el 5 de gener de 2014. Entre d'altres esdeveniments, s'han programat: tallers, xerrades i concursos fotogràfics, com el IV Concurs fotogràfic Foto-Montseny que pretén ser un element de difusió de la fotografia de temàtica montsenyenca i té la clara vocació tant de promocionar el paisatge del Parc Natural del Montseny com de ser un concurs de referència a nivell de qualitat i participació.

Paisatges
Arxivat a