\"Confidències d'una reina\" a la fira del llibre de Frankfurt

Teresa Sagrera, autora del llibre, i el coordinador de la Mongia, Higini Herrero, guiaran dissabte una visita pel racons del llibre a Sant Pere de Vilamajor

Redacció
10 d'octubre del 2013
Teresa Sagrera ha estat la finalista del premi Néstor Luján de novel·la històrica 2013
Teresa Sagrera ha estat la finalista del premi Néstor Luján de novel·la històrica 2013 | Esteve Plantada
Teresa Sagrera. Foto: Esteve Plantada

L'editorial Columna portarà el llibre de la Teresa Sagrera sobre les estades de la reina Peronella al castell de Vilamajor "Confidències d'una reina" a la Fira del Llibre de Frankfurt (Frankfurter Buchmesse), la fira comercial de llibres més gran del món. Es tracta d'una trobada molt important per a tot el sector editorial i literari internacional, tot i que el públic general també hi té accés durant dos dies (els dies 12 i 13). Enguany el país convidat és Brasil. La fira se celebra del 9 al 13 d'octubre de 2013.

Visita guiada a Sant Pere de Vilamajor

El dissabte 12 d'octubre, a les sis de la tarda, es farà una visita guiada pels racons  del llibre "Confidències d'una reina". La passejada, que és gratuïta, anirà a càrrec de l'autora del llibre Teresa Sagrera i del coordinador de la Mongia Higini Herrero. Està pensada tant per als lectors de la novel·la com pels que encara no l'han llegida, ja que no es revelaran els secrets de la història.

Se sortirà de l'església de Sant Pere de Vilamajor (davant de la Mongia) i es visitaran els escenaris principals de la novel·la, des dels boscos propers fins als carrers del nucli històric. La reina Peronella, compromesa en matrimoni de ben petita, es trobarà al castell de Vilamajor envoltada d'interessos polítics i personals, bona i mala gent i haurà de debatre's entre l'amor i l'obligació cap al seu país.