110 persones d'Arbúcies pedalen per la mobilitat sostenible

Amb aquest gest es vol potenciar l'ús de la bicicleta i altres formes de desplaçar-nos no contaminants, com anar als llocs caminant

Redacció
23 de setembre del 2013
Alguns dels participants a la Pedalada per la Mobilitat Sostenible
Alguns dels participants a la Pedalada per la Mobilitat Sostenible | Aj. d\'Arbúcies
Alguns dels participants a la Pedalada per la Mobilitat Sostenible Foto: Aj. d'Arbúcies

Ahir diumenge 22 de setembre a Arbúcies 110 participants van agafar la bicicleta i van fer la Pedalada per a la Mobilitat Sostenible i Segura. Amb aquest gest es vol potenciar l'ús de la bicicleta i altres formes de desplaçar-nos no contaminants, com anar als llocs caminant. Participants de totes les edats, el més petit de 8 mesos i el més gran de 64 anys, van fer una ruta pel poble i després es van enfilar cap a Montfulleda.

Aquesta activitat s'engloba dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es celebra a Catalunya del 22 al 29 de setembre. Sota el lema Aire net - Fes el pas! , la Setmana del 2013 proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d’activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir els accidents de trànsit. Escollir el transport públic col·lectiu per anar a la feina, caminar o moure’s en bicicleta per anar de compres en comptes d’agafar el cotxe pot ser una bona forma de protegir i millorar la salut.
Arxivat a