Independència, dret a decidir i drets socials en la commemoració de l'11S a Sant Celoni

Unes quatre-centes persones participen en els actes oficials de la Diada celebrats aquest matí a la capital del Baix Montseny

Redacció
11 de setembre del 2013
Ofrena dels grups municipals de l'Ajuntament de Sant Celoni
Ofrena dels grups municipals de l'Ajuntament de Sant Celoni | Jordi Purtí
Ofrena dels grups municipals de l'Ajuntament de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

Reivindicacions de més drets socials, lluita contra l'atur, més sobirania per Catalunya, el dret a decidir el futur dels catalans i les catalanes i el convenciment de tots que el model d'estat actual és esgotat han estat alguns dels arguments que els diferents partits polítics de Sant Celoni han utilitzat aquest matí en el decurs dels actes oficials commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya que, com és costum a Sant Celoni, té lloc al voltant del monument 11 de Setembre.

La commemoració d'enguany també ha estat marcada per la participacio, per primera vegada, de la CUP ja que consideren que aquesta Diada és de la societat civil i no pas de les institucions ni dels partits polítics. En qualsevol cas, però, la Candidatura d'Unitat Popular no ha participat en l'ofrena floral.

Els grups municipals amb representació municipal (PSC, CiU i ICV) han obert l'ofrena floral i tot seguit han estat seguits per altres entitats. Un parlament d'Òmnium Cultural del Baix Montseny i el cant d'Els Segadors han tancat la commemoració, amb poca estona per pujar als autocars que conduirà a la Via Catalana cap a la Independència a molts dels gairebé quatre-cents celonins que han assistit als actes de l'Onze de Setembre.
Arxivat a