Can Fabes estudia ofertes de compra per evitar tancar definitivament el 31 d'agost

La família Santamaria negocia amb diversos inversors i no descarta una futura reobertura del restaurant

NacióGranollers.cat
23 d'agost del 2013
Regina Santamaria amb l'alcalde Joan Castaño (a la dreta de la imatge) el dia que es va homenatjar Santi Santamaria a Sant Celoni
Regina Santamaria amb l'alcalde Joan Castaño (a la dreta de la imatge) el dia que es va homenatjar Santi Santamaria a Sant Celoni | Jordi Purtí
Regina Santamaria Foto: Jordi Purtí 

La família Santamaria-Serra està negociant la venda del restaurant Can Fabes de Sant Celoni amb diversos inversors, tant nacionals com internacionals, per evitar el tancament definitiu previst per al proper dissabte 31 d'agost, després de 32 anys de funcionament. Així ho ha explicat aquest dijous a l'agència Europa Press Regina Santamaria, que va agafar les regnes del negoci després de la sobtada mort del seu pare, el xef Santi Santamaria, ara fa dos anys i mig.

Tot i aquestes negociacions, Regina Santamaria veu difícil que l’acord pugui arribar abans d'acabar el mes. "A l'agost és complicat tancar pactes, perquè tot està molt parat, però esperem que el tancament del dia 31 digui temporal", ha explicat. Això sí, evita donar cap data per la possible reobertura. La filla de Santi Santamaria també ha detallat a Europa Press que, en cas de concretar-se el traspàs, els primers en assabentar-se de l'operació seran els actuals treballadors del restaurant, perquè puguin decidir si volen seguir treballant a l'establiment de Sant Celoni o no.

El passat 18 de juliol la família Santamaria-Serra va anunciar que el prestigiós restaurant Can Fabes de Sant Celoni tancarà definitivament les portes el 31 d'agost "després de trenta-dos anys d'una meravellosa aventura culinària i gastronòmica al peu del Montseny". En aquell moment, i a través d’una carta, es va apuntar que Can Fabes seguiria existint en els projectes actuals i futurs de totes les persones que han passat per la seva cuina. El restaurant va obrir a Sant Celoni l'any 1981. Pocs anys després, el 1988 va rebre la primera estrella Michelin, fins l'any 1990 que li van concedir la segona i el 1994 la tercera, que va aguantar fins l'any de la mort de Santi Santamaria, el 2011.
Arxivat a