Una dirigent del PP a Sant Antoni de Vilamajor es passa a PxC

L'excap del Partit Popular deixa el partit només tres mesos després de ser nomenada secretària del comitè local i encapçalarà la formació xenòfoba a Cardedeu

NacióGranollers.cat
21 d'agost del 2013
Ana Castillo i Anglada.
Ana Castillo i Anglada. | pxC
Ana Castillo i Anglada. Foto: PxC

La secretaria local del PP de Sant Antoni de Vilamajor, la jove Ana Castillo, ha canviat de partit. Castillo serà la cap de files a Cardedeu de la formació xenòfoba Plataforma per Catalunya (PxC), que lidera Josep Anglada. Així ho ha informat PxC a través d'un comunicat. La jove de 23 anys, que estudia turisme i fa de model en una agència de moda a Barcelona, no ha trigat gaire a deixar els seus antics companys de carnet, perquè va ser escollida el passat mes de maig.

El president de PxC, Josep Anglada, es va reunir fa uns dies amb Castillo i amb la delegació del Vallès Oriental, encapçalada pel regidor de les Franqueses del Vallès, Josep Badia (també exmilitant del PP), per anar perfilant les candidatures de les properes eleccions municipals a la comarca, on la formació xenòfoba té previst presentar candidatura en diversos municipis. Anglada, que va destacar que Castillo fins ara militava al PP, té "moltes expectatives posades en la futura candidata de PxC a Cardedeu".

Es dóna la circumstància que a finals del 2012 el PP de Sant Antoni de Vilamajor ja va patir una deserció destacada. El regidor Felipe Garrido va abandonar el partit, denunciant el poc suport rebut per part de de les direccions local i comarcal. Les causes per prendre aquesta decisió van ser diverses, però "la negativa del govern espanyol al pacte fiscal ha estat un punt d'inflexió que ha pesat molt a l'hora de decidir abandonar la militància al PP", assegurava l'exregidor popular.