L'estelada ja voleia al monument 11 de Setembre de Sant Celoni

D'aquesta manera es compleix amb l'acord del ple municipal del passat 21 de març | La JNC, però, ha impulsat una campanya de recollida de signatures per poder-la col·locar a la rotonda de la porta de Ponent perquè és més visible

Redacció
24 de juliol del 2013
L'estelada que s'ha col·locat substituïnt la senyera
L'estelada que s'ha col·locat substituïnt la senyera | Jordi Purtí
L'estelada que s'ha col·locat substituïnt la senyera Foto: Jordi Purtí

Des de fa uns quants dies l'estelada ja voleia de manera permanent al monument 11 de Setembre de Sant Celoni, substituïnt la senyera que hi havia fins ara. D'aquesta manera es fa efectiu l'acord del ple municipal del passat 21 de març en què es va aprovar una moció presentada per la JNC i l'ANC, amb el suport dels 7 regidors de CiU i els 2 de la CUP, les abstencions de 4 regidors dels PSC i la regidora d'ICV i 3 vots en contra de regidors del PSC.

De tota manera, tirar endavant la moció no va ser fàcil ja que la intenció dels seus impulsors era que aquesta estelada es col·loqués a la rotonda de l'entrada de la porta de Ponent "perquè era més visible" però la CUP va proposar una esmena perquè van considerar que penjar una estelada a l'entrada del poble amb un màstil de deu metres d'alçada "sembla que es vulgui imposar una bandera i no cal fer el mateix que el que l'Estat espanyol ha fet amb nosaltres. Al costat del monument de l'Onze de Setembre ens sembla més adient", van dir en la sessió plenària.

De tota manera, ara la JNC no es resigna de poder veure aquesta estelada on inicialment pretenien i, per això, han començat una campanya de recollida de signatures i han obert la iniciativa a totes les entitats del municipi que vulguin adherir-s'hi.
Arxivat a