Es presenta el 28è volum de la sèrie Monografies del Montseny

Jaume Sañé explicarà la seva relació amb la zona a la xerrada "El meu Montseny", i presentarà el vídeo "Entre el Montseny i les Guilleries".

576_1374659037monografies_del_montseny
576_1374659037monografies_del_montseny | DB
Redacció
24 de juliol del 2013
El dissabte 27 de juliol, a les 19 hores de la tarda, el Centre Cultural Els Forns de Breda acollirà la presentació del 28è volum de les Monografies del Montseny . L'acte serà presentat pel president de l'Associació, Joan Campañà, i comptarà amb la col·laboració del naturalista Jaume Sañé, habitual del programa “El medi ambient” de Televisió de Catalunya. Sañé explicarà la seva relació amb la zona a la xerrada "El meu Montseny", i presentarà el vídeo "Entre el Montseny i les Guilleries". Tots ells acompanyats de l'alcalde de Breda, Jordi Iglesias.

L'historiador bredenc, Andreu Pujol , també hi ha publicat l'article "1968: PER MOLTS ANYS, BREDA!", on hi parla de les celebracions que es van fer el 1968 per commemorar el novè centenari de Breda. Aquest acte és organitza l'Associació d'Amics del Montseny, amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Breda.