Vallgorguina demana als veïns un esforç per mantenir el poble net

Incideix, en la col·laboració ciutadana per mantenir una bona imatge del municipi, que estigui net, endreçat, que no faci pudor i evitar accidents a causa dels residus

Redacció
27 de juny del 2013
L'ajuntament no vol que es repeteixin imatges com aquesta
L'ajuntament no vol que es repeteixin imatges com aquesta | DBM
L'ajuntament no vol que es repeteixin imatges com aquesta Foto: DBM

L'Ajuntament de Vallgorguina vol un poble més net. Amb aquest objectiu, ha començat una campanya de sensibilització ciutadana en la qual es recorda que per aconseguir-ho cal "una responsabilitat compartida entre els ciutadans i el servei de neteja". Incideix, en la col·laboració dels veïns per mantenir una bona imatge del poble, que estigui net, endreçat, que no faci pudor, i per evitar accidents a causa dels residus.

Es diu que preservar l'espai públic és molt fàcil, només cal practicar hàbits senzills com llençar les escombraries dins dels contenidors, recollir els excrements dels animals de companyia, llençar els papers i els petits residus a les papereres i no abandonar residus en qualsevol lloc. Per acabar de reblar el clau des del govern municipal s'avisa que  mantenir els carrers nets suposa un cost econòmic molt important per Vallgorguina, "tots els esforços en la neteja de carrers són insuficients sense la col·laboració de les persones", s'asseguren els responsables municipals.
 
La campanya també vol donar veu als veïns de Vallgorguina a través d'aportacions, queixes o suggeriments sobre la neteja dels espais públics a través de la bústia que es troba a l'entrada de l'ajuntament.