Sant Celoni posa en marxa la policia de proximitat

L’objectiu és conèixer de primera mà els problemes dels ciutadans trepitjant el territori, prevenir conflictes i i augmentar la sensació de seguretat

Redacció
17 de gener del 2013
Un agent de policia parlant amb dues ciutadanes al mercat de Sant Celoni
Un agent de policia parlant amb dues ciutadanes al mercat de Sant Celoni | DBM
Un agent de policia parlant amb dues ciutadanes al mercat de Sant Celoni Foto: DBM

L’Ajuntament de Sant Celoni posa en marxa a partir de la setmana vinent la Policia de proximitat, anomenada també de barri o comunitària. L’objectiu, segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Capote, és "conèixer de primera mà els problemes dels ciutadans trepitjant el territori, prevenir conflictes i i augmentar la sensació de seguretat".

Per tirar endavant aquest nou servei, la Policia local augmentarà la presència d’agents a peu pels carrers que estaran en contacte amb la ciutadania, amb les entitats i visitaran els diferents establiments comercials per facilitar la comunicació i conèixer directament les seves demandes. Aquestes accions van encaminades a aconseguir una cobertura informativa, preventiva i assistencial de cara a anticipar situacions i poder actuar abans d’haver de resoldre els possibles conflictes. Al mateix temps, els agents podran derivar aquelles queixes o suggeriments que no siguin de l’àmbit policial a l’àrea de l’Ajuntament corresponent.