Les caixes i els bancs del Baix Montseny en el punt de mira d'Arran

L'organització de joves de l'Esquerra Independentista ha posat en marxa una campanya de lluita contra la situació social i econòmica actual

Redacció
30 de desembre del 2013
Una de les pancartes que ha enganxat Arran  en una entitat bancària de Sant Celoni
Una de les pancartes que ha enganxat Arran en una entitat bancària de Sant Celoni | Jordi Purtí
Una de les pancartes que ha enganxat Arran en una entitat bancària de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

La campanya "Només lluitant tenim futur" que ha endegat a començaments d'aquest mes de desembre l'organització de joves de l’Esquerra Independentista Arran ha arribat de ple al Baix Montseny, després de l'acció de protesta portada a terme contra els bancs i caixes de la comarca. Aquest dissabte, totes les entitats bancàries de sant Celoni i d'altres municipis del Baix Montseny s'han llevat amb pancartes al·lusives a la crisi, a les hipoteques, a les retallades i al rescat dels bancs que porten el segell d'Arran i que la pròpia organització política al Baix Montseny anuncia a la seva pàgina de facebook .

"Només lluitant tenim futur" és una campanya a nivell nacional amb l'objectiu de fer front a una situació social i econòmica "d'absoluta precarietat i misèria", s'explica des d'Arran. També diuen que "si els nostres opressors utilitzen diversos fronts per agredir-nos, nosaltres ens defensarem lluitant a tots els fronts. Perquè no serem vertaderament lliures fins que enderroquem totes les opressions". Conclouen que només s'aconseguirà amb la conscienciació, l’organització i la lluita.