S'incendia un pis a Sant Antoni de Vilamajor

Quatre persones n'han resultat afectades de caràcter lleu pel fum

Redacció
03 de novembre del 2012
Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 21.54 hores d’ahir a la nit, d’un incendi als baixos d’un edifici de quatre plantes al carrer Alfou, número 28, a Sant Antoni de Vilamajor.
 
Fins al lloc es van desplaçar nou dotacions dels Bombers, entre les quals hi havia l’ambulància amb efectius del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM). El foc va cremar el 40% del pis i el fum va afectar tota l’estança. Després de controlar l’incendi, a les 22.38 hores, els Bombers van procedir a ventilar l’immoble i a revisar l’estructura, que no es va veure afectada. A les 22.38 hores els Bombers ja donaven el foc per controlat.
 
A causa de l’incendi, quatre persones van resultar intoxicades lleus pel fum. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va desplaçar dues ambulàncies, les va traslladar, dues a l’Hospital de Sant Celoni, i dues a l’Hospital de Granollers.
 
En el dispositiu també hi van treballar quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra a més d’efectius de la policia local, segons que s'ha informat des del servei de premsa del Bombersa de la Generalitat.