La Festa de Tardor de Sant Esteve marcada pels 40 anys dels geganters

Diumenge al migdia vint colles geganteres faran costat en Bon Jan i la Ben Plantada

Redacció
31 d'octubre del 2012
Bon Jan i Ben Plantada, gegants de Sant Esteve de Palautordera
Bon Jan i Ben Plantada, gegants de Sant Esteve de Palautordera | DBM
Bon Jan i Ben Plantada, gegants de Sant Esteve de Palautordera Foto: DBM

La commemoració dels 40 anys de la Colla Gegantera de Sant Esteve de Palautordera serà una de les activitats que marcaran la Festa de Tardor d'enguany que comença avui 31 d'octubre i s'allargarà fins el diumenge dia 4 de novembre. Per celebrar-ho demà a la tarda s'inaugurarà una exposició de fotografies i vint colles seran a Sant Esteve diumenge al migdia per fer costat al Bon Jan i la Ben Plantada.

A més, l'edició d'enguany recupera activitats que ja s'havien fet en el passat com el sopar-espectacle, la guerra de bombardes i la cursa de llits "tot barrejat amb nous i sorprenents actes perquè tota la família pugui gaudir de cinc dies de festa major", diuen des de la colla dels Joves, organitzadors de la festa.

La Festa de Tardor de sant Esteve porta dissabte la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana del país amb la participació de diferents productors i mentre se celebren altres activitats com la Fira Medieval, el mercat d'intercanvi, dinar popular, música en directe, country mejicano i majorets men.