El nou centre Domus Sent Soví atractiu de la Gastroart d'Hostalric

La Fira clou amb les inscripcions esgotades a les activitats programades

Redacció
01 d'octubre del 2012
Una de les activitats al nou Centre Domus Sent Soví
Una de les activitats al nou Centre Domus Sent Soví | DBM
Ambient als carrers d'Hostalric durant la Fira Sant Miquel Foto: DBM

El temps ha donat treva i els carrers s'han omplert de visitants en el darrer dia de la Fira Gastroart. Paral·lelament les activitats i tallers han continuat funcionant amb tota normalitat i molt bona acollida, ja que tenien les places esgotades.

Durant tot el dia la Plaça dels Bous ha acollit l'exposició i venda de productes gastronòmics i les demostracions d’oficis artesans. Una de les activitats amb més bona acollida ha estat la que ha portat a terme Marc Rodellas, el millor mestre artesà xocolater d’Espanya l’any 2011, que ha dirigit un taller de piruletes de xocolata.

Mentrestant al Domus Sent Soví s'han anat succeïnt les activitats programades amb èxit de públic, com el taller de cuina judeo-catalana, el taller infantil de pastís de moniato, o la degustació de productes del nou Col·lectiu de Productors i Elaboradors de la Selva

La fira Gastroart
Emmarcada en la tradicional celebració de Sant Miquel, enguany arriba a la quarta edició, i té com a objectiu la promoció dels productes gastronòmics de proximitat, de qualitat i artesans, a més d’incloure activitats de divulgació i formatives. La intenció és promocionar la gastronomia del territori com a eina de desenvolupament econòmic, social i territorial.


Una de les activitats al nou Centre Domus Sent Soví Foto: DBM