Vilamajor ja es prepara per la Marxa de Torxes i l'Onze de Setembre

La Territorial de l'ANC amb el suport de CDC, SI, ERC i RCat ha previst un mínim de quatre autocars per anar a la manifestació de Barcelona

Redacció
03 de setembre del 2012
Parada de l'Assemblea Territorial de Vilamajor
Parada de l'Assemblea Territorial de Vilamajor
Parada de l'Assemblea Territorial de Vilamajor

L'Assemblea Territorial de l'Assemblea Nacional Catalana de Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere Decideix han programat pel 10 de setembre una Marxa de Torxes que començarà a les 9 del vespre a la pujada de la Torre Roja de Sant Pere de Vilamajor després d'hissar l'estalada.

El recorregut seguirà per la carretera fins a Sant Antoni on es passarà per la plaça de la Vila, carrer Nou, plaça Joan Cases, Santiago Rossinyol, Mn Cinto Verdaguer, plaça 11 de setembre i Porxo del parc Can Sauleda. En aquest punt es llegirà el manifest-crida per la marxa del dia 11 a Barcelona "Catalunya nou Estat d'Europa". L'acte té la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Precisament, els dos Vilamajor han previst un mínim de quatre autocars per anar a la manifestació de Barcelona amb motiu de la marxa cap a la independència, tres dels quals són a Sant Antoni i un a Sant Pere de Vilamajor, els tiquests dels quals, juntament amb les torxes ja s'han posat a la venda, amb la col·laboració de les agrupacions locals de CDC, SI, ERC i Reagrupament.

Parada al mercat
Ahir diumenge, i també el del dia 9 de setembre, la Territorial de Vilamajor aprofita el mercat setmanal de Sant Antoni per vendre material com samarretes, pals de bandera, samarretes i altres articles independentistes.